vulcanizare-rotiPentru ca traim intr-o tara in care drumurile sunt dintre cele mai proaste, atat in marile orase cat si pe drumurile nationale sau pe cele considerate drumuri europene, grija fata de starea rotilor autovehiculului trebuie sa fie tot timpul la cote maxime, astfel incat masina sa circule in conditii de maxima siguranta.

Drumurile proaste pot cauza deformari ale jantelor, iar daca acestea nu sunt remediate (prin indreptare si roluit, care ar trebui sa fie efectuate periodic), se ajunge la probleme de uzura neuniforma a anvelopelor si de aici la scurtarea duratei de viata a acestora. Iata de ce o verificare periodica a anvelopelor se impune, astfel incat sa nu se ajunga la momentul in care sa fie necesara inlocuirea lor prea timpurie. La Auto Agusta o astfel de verificare se va face la cel mai inalt standard de calitate si eficienta, la un pret extrem de convenabil.

In cazul in care anvelopele sunt deteriorate sau necesita vulcanizare, repararea acestora se face numai cu petic Tip Top Germania. De asemenea, www.autoagusta.ro ofera cele mai bune conditii pentru schimbarea anvelopelor si trecerea de la cele de vara la cele de iarna si invers, cu grija maxima fata de siguranta masinii. De altfel, site-ul service-ului ofera clientilor si cateva sfaturi importante in acest sens.

Tot periodic se impune si geometria rotilor, iar cei mai rigurosi dintre soferi o pot face chiar o data cu trecerea de la un tip de anvelope la celalalt (vara-iarna). Ne-efectuarea unei geometrii cat mai corespunzator cu putinta duce si ea la degradarea anvelopelor, care se vor uza neuniform si cu timpul vor afecta directia masinii si in consecinta gradul de siguranta pe care aceasta il ofera la drum.

Fie ca optezi pentru o simpla schimbare a anvelopelor sau pentru mai complexele procese de indreptat jante, echilibrat roti sau geometrie roti, Auto Agusta este locul ideal atunci cand vine vorba despre grija pentru anvelopele masinii tale. Acesta este service-ul care cu numai o programare initiala, promite clientilor sai calitate, precizie si rapiditate in rezolvarea unei probeme.