cap-tractorPerformantele unui camion sau ale unui tir depind de capul tractor si de constructia sa. Un cap tractor trebuie sa fie suficient de puternic pentru a putea trage greutatea, stabilitatea este importanta, motorul este esential sa aiba putere cat mai mare si sa fie cat mai solid pentru a rezista sarcinilor destul de mari si drumurilor lungi.

Capul tractor poate fi de dimensiuni diferite, cu cat greutatea suportata de camion sau tir e mai mare, cu atat avem si capete tractoare cu dimensiuni din ce in ce mai mari. Captele tractoare moderne au sisteme de siguranta pentru o prindere cat mai buna a zonei din spate, cabinele sunt dimensionate in asa fel incat sa asigure si o echilibrare a greutatii si un confort cat mai bun in timpul transportului. De alegerea unui cap tractor depind timpii de transport, viteza de deplasare si performanta pe termen lung asa ca e bine sa va orientati catre capete tractoare de la firme de top, construite din materiale rezistente la uzura si la variatii de temperatura si umiditate, de calitate.

Foarte important este sa gasiti si piese de schimb pentru capul tractor la preturi bune, sa aveti mereu un service autorizat unde sa le inlocuiti si sa beneficiati si de garantie extinsa la cumparare. Pentru ca vorbim de partea cea mai importanta a unui camion sau a unui tir capul tractor este destul de scump, tehnologiile moderne si senzorii sunt integrati in structura sa asa ca oricine conduce camionul sau tirul va avea siguranta pe orice manevra. Suplimentar capul tractor poate avea si pachete aerodinamice, rezervoare suplimentare si paaturi, clima de stationare, accesorii pentru un confort cat mai bun al celui care se urca la volan.

Capetele tractoare pot fi cumparate de pe site-urile care vand camioane, este posibila si achizitionarea in rate, prin sisteme de finantare, in leasing, clientii interesati au toate informatiile necesare in pagina produselor, specificatii clare si posibilitatea de a intreba consultanti-specialisti despre orice fel de detaliu din cartea tehnica a vehiculului.