Astazi tot mai multi tineri ajung sa renunte la o relatie care dureza si de cativa ani. Cauzele renuntarii pot fi multe, de la lipsa unei comunicari reale in cuplu pana la probleme financiare ivite pe parcurs. Oricare ar fi cauzele relatiile se destrama parca tot mai repede si stabilitatea incepe sa fie tot mai greu de mentinut. Ce inseamna stabilitate intr-o relatie? In primul rand intelegere intre parteneri. Comunicare si cat mai putine compromisuri. In al doilea rand inseamna incredere, stabilitate fara incredere nu exista, cu cat ai incredere mai mare in partener, cu atat vei avea o relatie mai puternica. In al treilea rand stabilitatea in cuplu depinde si de experienta, de capacitatea de a intelege anumite probleme si situatii. Relatia stabila este destul de greu de obtinut daca nu stii exact ce sa faci si cum sa reactionezi.

Cum putem avea relatii stabile?

In primul rand trebuie sa invatam sa comunicam mai bine, sa depistam toate erorile de comunicare si sa reactionam imediat la orice conflict, sa il „stingem” prin discutii constructive.

In al doilea rand o relatie stabila e bine sa inceapa in online, poate pe site-uri cu anunturi postate de femei singure din Satu Mare sau din alte orase.

In online e mai usor sa comunici, nu te implici asa de mult in relatii cu femei singure din Satu Mare – anunturi matrimoniale, poti discuta cu mai multe femei singure din Satu Mare sau din alte orase pentru a gasi rapid partenera perfecta. Si tot in online ai baze de date actualizate cu femei singure Satu Mare – anunturi matrimoniale, categorii si filtre speciale pentru a cauta rapid ce ai nevoie, profilurile au fotografii relevante si descrieri succinte pentru a vedea cu cine vei discuta. In al treilea rand pentru a avea o relatie stabila trebuie sa fii dispus sa intelegi anumite reactii si trairi ale celui de langa tine, sa rezonezi cand e nevoie si sa stii cand sa spui stop. In al patrulea rand relatiile stabile se bazeaza si pe liberatate, de exprimare, de decizie. Cu cat suntem mai toleranti si intelegem mai bine nevoile partenerului cu atat relatia va fi mai stabila.