Felicitari, in sfarsit ai reusit sa obtii nu numai un single date cu tipa care ti-a atras atentia pe
site-ul de intalniri online 2018 sau intalniri matrimoniale, ci ai chiar ceea ce se cheama un inceput frumos de relatie. Ei bine, nu mai ramane decat sa o prezinti grupului tai de prieteni. Pentru ca se stie ca, dupa ce am plecat de acasa de la parinti si incercam sa ne facem o viata pe cont propriu, prietenii chiar conteaza, poate la fel de mult ca iubita si este important sa ii facem sa se tolereze macar unii pe altii, daca nu chiar sa se placa.
Alege momentul ideal
Oricat de mult am vrea sa nu fie asa, prima impresie conteaza si ramane mereu un reper. Depinde de tine si de felul in care o prezinti grupului ca prietena ta sa faca o prima impresie
buna. Nu o aduce asadar la un meci de fotbal, nu o aduce nici la seara cu baietii, care este o traditie a voastra si nici la o iesire in club in care ea ar fi singura fata. Vacantele in grup, de asemenea, lasa-le pentru mai tarziu, cand iubita iti va sti bine toti prietenii. Cea mai buna idee ar fi sa ii prezinti prietenei tale cate un prieten, maxim doi, odata, astfel incat si ei sa aiba timp sa stea de vorba cu ea, dar si ea sa ii cunoasca pe rand, fara sa se simta coplesita.
Nu o arunca in “groapa cu lei”
Daca o aduci din ce in ce mai des la evenimente de grup, nu o lasa singura! Nu e cazul sa o urmaresti peste tot si sa mergi cu ea chiar si la baie, sau sa te implici in orice conversatie a ei, dar nu o lasa singura la o petrecere unde tu cunosti pe toata lumea iar ea doar doua persoane. Intreab-o daca vrea ceva, fii langa ea cand ti se pare ca se simte stinghera si nu o lasa prea mult singura cu persoane care stii ca sunt dificile.
Plecati devreme
Pleaca de la intalnirile de grup mai devreme decat daca ai fi singur. Poate ca tu te simti bine, dar pentru ea este in mod cert mai greu sa faca fata unor ore lungi alaturi de multi oameni abia cunoscuti. Poate ca nu iti va spune ca e obosita sau ca nu se simte bine, ca sa nu te ia din mijlocul pritenilor, dar e bine sa ii intuiesti tu nevoile.
Nu o trata diferit intre prieteni
Nu incerca sa pari cool in fata prietenilor tai, tratand-o distant si rece si poate chiar vorbindu-i de sus. Ii vei face pe prietenii tai sa nu ii arate respectul cuvenit si pe ea o vei indeparta de tine. Nu iti cere nimeni sa o saruti non stop sau sa va spuneti pe numele de alint, dar nici sa o tratezi urat nu este o optiune!