Transportul de marfuri si de produse este o activitate cu numeroase riscuri. De fiecare data cand un camion pleaca la drum incarcatura trebuie sa ajunga intacta la destinatie, timpii de transport trebuie respectati, soferul si camionul trebuie sa fie mereu in siguranta. Riscurile sunt din ce in ce mai mari pe masura ce camionul pentru transport se uzeaza si nu mai are randamentul de la inceput. Specialistii in autovehicule de transport recomanda inlocuirea celor vechi la cativa ani, mai ales atunci cand multe dintre piesele lor cedeaza mai des decat ar fi normal. Un camion inlocuit inseamna o eficientizare a transportului si a costurilor, o siguranta sporita la drum lung, confort mai bun pentru sofer si un sofat mai simplu.

De asemenea, firmele care inlocuiesc vechile autovehicule comerciale cu mai multe camioane noi vor reusi sa respecte mai bine deadline-urile, consumul de carburant se va reduce, parcul auto va arata cu totul altfel, drumurile la service vor fi din ce in ce mai putine. Camioanele noi au piese originale, nu necesita intretinere speciala, se pot deplasa in orice conditii climatice, pe orice tip de carosabil, greutatile suportate sunt mai mari decat in cazul camioanelor vechi. Cum te pot ajuta aceste camioane noi? In primul rand camioanele noi au motoare puternice si sisteme de directie mult mai bune, vitezele atinse sunt mult mai mari, ai siguranta pe fiecare manevra. In al doilea rand interiorul lor ofera spatiu mai mult pentru munca, odihna si alte activitati, soferii pot conduce camioanele mai bine si pot avea o vizibilitate sporita in timpul rulajului. In al treilea rand noile camioane produse de producatori de top din lumea intreaga sunt dotate cu cele mai eficiente sisteme de control si de siguranta, respecta toate legile in vigoare in privinta poluarii, sunt optimizate pentru costuri scazute la drum lung si pentru o mai buna adaptare la conditiile de trafic de pe soselele din toata lumea.

Avand costuri mult mai mici cu reparatiile si combustibilul firmele de transport vor avea si un profit mai mare, instructajul pe aceste camioane va fi mai simplu, soferii vor putea conduce mai usor camioanele si le vor putea intretine mult mai simplu decat pe cele vechi.