Daca esti in cautarea unui program rapid si eficient de montare si editare video, atunci edius este cel de care ai nevoie, fiind simplu in utilizare, insa adaptat si ultimelor formate aparute pe piata. De obicei, editarea unui video presupune o munca minutioasa si atenta la detalii, iar atunci cand esti presat si de timp, aceasta munca poate deveni una solicitanta. Edius este un program de editare potrivit pentru cei care ofera servicii video la diferite evenimente.

In perioada aglomerata, atunci cand evenimentele se succeda intr-un ritm alert, editarea video-urilor necesita un timp mai indelunga. Este, insa, cunoscuta nerabdarea cu care un client asteapta sa vada productia video de la evenimentul pe care l-a organizat, tocmai de aceea un program rapid si performant este cel care ar putea sa eficientizeze procesul de editare.

Programul edius este unul dintre cele mai performante, datorita gamei extinse de intrumente si optiuni de editare. Pentru o editare calitativa, in care fiecare cadru conteaza, programul edius ofera control complet si rapiditate in executarea comenzilor. Desigur, pentru o buna functionare a programului, acesta trebuie sa fie licentiat. Licenta poate fi obtinuta electronic si este cea mai eficienta metoda. Totusi, daca doresti sa obtii programul de editare pe un suport, cum ar fi pe DVD, se adauga si taxa de transport. Programul edius este destinat unui material video amplu care trebuie sa fie editat. Odata cu instalarea acestuia pe calculator, in urma procurarii licentei electronice, poate fi inceput imediat procesul de editare video.

Mai multe detalii despre edius poti gasi online, pe site-ul cbspro.ro, care este un importator specializat de echipamente profesionale, dar si de programe licentiate. Acolo vei putea gasi si alte produse si licente care te-ar putea interesa.