imagesMa lovesc zilnic la televizor de emisiuni fantoma, pline de asistente luate de pe traseu. Chiar nu inteleg de ce ajung astfel de fenomene sa apara la televizor. Oare nimeni nu mai reactioneaza? Sau oare oamenii reactioneaza numai la lucruri negative? La moravuri usoare? Nu mai inteleg nimic din societatea in care traim.

Emisiunile de la televizor au inceput din ce in ce mai tare sa ia in seama fenomene jalnice, sa aduca aparitii dintre cele mai stupide, „vedete” care chipurile sunt vedete, insa habar nu au sa lege doua cuvinte. Si zau ca nu mai inteleg absolut nimic.

Ne plangem ca nu avem bani, insa ii investim exact unde nu trebuie si in ce nu trebuie. Educatia e la pamant si se aclama numai panaramele, numai violenta. Daca arati un pic de bun simt, esti repede exclus din intregul lor.

Ca sa nu mai vorbim de prezentatorii emisiunilor care nu stiu decat sa „hahaiasca” si sa aclame stupizenia invitatilor. Zau, daca razi de cineva ca e dobitoc, atunci de ce te mai aduni cu el? Eu inteleg ca emisiunile de genu fac multi bani pentru romanii refuza sa mai gandeacsa si prefera sa se uite la ceva mult prea usor ca sa nu-si mai puna creierul sa lucreze, insa cum ne crestem copiii si ce viitor vor avea acestia daca mediul in care ei se dezvolta este atat de mizer?

Inteleg si ca majoritatea emisiunilor sunt facute „la centru” adica in Bucuresti, unde ca si fata nu trebuie sa fii prea desteapta sa apari pe sticla, trebuie doar sa stii sa iti dezvelesti bine picioarele si sa iti acoperi cat mai putin bustul.

Ma ingrozeste insa faptul ca vom ajunge atat de jalnici intr-o lume atat de frumoasa si intr-o tara splendida. Dar nu e nimic de facut decat sa ne enervam si sa adunam mai departe sentimente negative pentru ceea ce ni se arata.

Daca ar fi dupa mine sigur ca as inchide toate posturile care indraznesc sa difuzeze asemenea aberatii si care nu aduc nici macar un aport mic culturii romanesti. Si sincer, parca in vine sa zic ca era mai bine pe vremea lui nea’ Ceasca, atunci macar oamenii priveau lanurile de grau la televizor si prosperitate tarii. Acum prosperitatea tarii sta intre picioarele vreunei asistente Tv care “se rade” avand rujul pana la urechi si fiind siliconata pana in gat.