membrana-hidroizolantaAcoperisurile blocurilor sunt poate cea mai vulnerabila parte a constructiei. Aici se poate acumula apa de ploaie, infiltratii pot aparea unde te astepti mai putin, nu ai cum sa le previi pentru ca nu le vezi la timp de cele mai multe ori. Si odata cu infiltratiile si cu deteriorarea acoperisului vin si problemele, igrasia, mucegaiul, temperaturile prea scazute in apartamentelor celor de la ultimul etaj. Solutii sunt o multime pentru a izola acoperisul, insa multe nu sunt atat de eficiente pe termen lung.

Una dintre cele mai bune si mai calitative solutii pentru izolare acoperis este cu siguranta o membrana hidroizolatie. Varianta cea mai utilizata, membrana bituminoasa este realizata din bitum, material mai ieftin, dar cu o structura foarte rezistenta, se aplica usor, nu necesita ingrijire speciala, se aplica rapid si are un aspect estetic foarte bun. Rezista bine la solicitari mecanice, se poate pune in opera chiar si la temperaturi de 40 grade Celsius, se pot utiliza diverse variante, cu bitum oxidat, aditivat, cu polimeri incorporati, pretul final al intregii lucrari de izolare cu membrana hidroizolatie este mult mai mic decat in cazul altor operatiuni asemanatoare. Aderenta mare la lipire si gama larga de produse compatibile, elasticitatea ridicata si rezistenta la rupere se adauga acestor avantaje, impreuna cu flexibilitatea la temperaturi scazute. Membranele pentru hidroizolatie se gasesc peste tot, pot fi cumparate la preturi foarte mici din magazinele online, firmele care le monteaza sunt specializate in astfel de aplicari asa ca lucrarea finala va arata foarte bine. In functie de firma aleasa se pot solicita si refaceri de membrane sau izolare suplimentara pentru o protectie mai buna impotriva temperaturilor, variatiilor climatice si umezelii excesive.

Ca sa nu pierdeti timpul cu gasitul unei firme care se ocupa de hidroizolatii puteti incepe cautarile in online, toate firmele serioase au site-uri de prezentare, un portofoliu si o sectiune cu lucrari realizate si materiale folosite, cu preturi.