costum-la-comanda-filip-cezarDaca atunci cand iesiti in oras nu se impune o tinuta prea sofisticata, cand e vorba de afaceri si de imaginea dvs., ba chiar a companiei, lucrurile stau cu totul diferit. La orice intalnire de afaceri prima impresie conteaza mult asa ca tinutele pe care le imbracam ar trebui sa fie cat mai elegante si in ton cu valorile brandului reprezentat. Fiecare meserie are o anumita serie de reguli care se aplica in cazul unei tinute. De exemplu, avocatii nu se vor imbraca in costume la comanda cu aceleasi caracteristici precum cele ale unui CEO.

Avocatii, incercand mereu sa negocieze in favoarea clientului, vor fi nevoiti sa se foloseasca inclusiv de imaginea lor personala pentru a putea castiga un anumit proces, pentru a da o mai mare credibilitate celor sustinute. De aceea, tinuta lor este eleganta, vor predomina dungile si culorile contrastante, culori mai inchise in sezonul rece, culori deschise, cat mai vii, in sezonul cald. Camasile asortate costumelor la comanda vor fi fie in culori destul de indraznete, roz, lila, fie in dungi si patrate, avand alaturi o cravata care se potriveste perfect ansamblului vestimentar. Un CEO se va indrepta spre costume la comanda care vor reflecta perfect intreg conceptul din spatele brandului companiei unde lucreaza. Tinutele se mentin foarte elegante, insa vor exprima personalitatea si gusturile celui care le alege. Vor predomina dungile, constrastul, carourile, tiparul unic, culorile iesite din comun, verde, rosu, crem chiar.

Pentru cei care cauta o tinuta neutra pentru diverse evenimente, modul in care se imbraca ambasadorii poate fi un bun reper pentru alegerile potrivite. La ei veti gasi doar elemente clasice, costume bleumarin, negre, nu exista dungi si carouri, accesoriile sunt si ele clasice. Pentru mai multe idei si modele de costume la comanda puteti vizita oricand magazinul virtual Filip Cezar, croitorie de lux pentru barbati. Aici veti descoperi o gama variata de costume pentru diverse ocazii, casual, business, ceremonie, accesorii si camasi, toate din materiale de buna calitate, de la cele mai renumite firme producatoare din lumea-ntreaga.

Comenzile sunt preluate imediat, sunt necesare doua sau trei probe intermediare, iar la finalul celor 20 de zile lucratoare, termenul de executie, veti avea un costum perfect, care va va ajuta sa iesiti in evidenta la orice eveniment il folositi.