senzori-parcarePentru soferii profesionisti sau pentru cei amatori parcarea poate fi o adevarata provocare, mai ales ca locurile destinate ei sunt destul de putine, sunt foarte inguste si dificil de abordat.

Parcarea inseamna si timp pierdut, asa ca atunci cand trebuie sa ajungeti la o intalnire importanta sau sa fiti la o sedinta care tocmai incepe astfel de situatii nu ar trebui sa reprezinte o problema. Solutia cea mai buna pentru o parcare rapida si sigura o reprezinta seturile de senzori parcare.

Cu un montaj simplu in fata sau in fata-spate, senzorii pentru parcare permit afisajul si semnalizarea acustica in momentul parcarii, pot indica distanta fata de alte masini parcate. In functie de setul cumparat aveti doi sau patru senzori de parcare, cabluri si suporti de prindere, unitate centrala, toate componentele sunt din materiale de calitate, se potrivesc pe orice masina, instalarea este prin aplicare normala sau inclinata.

In loc sa va uitati prin luneta masinii aveti in fata un display suficient de mare pentru a vedea exact ce distanta este fata de o alta masina. Display-ul modelelor de senzori parcare de la cele mai mari branduri are 48 de led-uri si patru zone de afisare pentru senzori, daca cineva trece prin spatele masinii cat are loc parcarea semnalele acustice va atentioneaza imediat, vedeti exact ce se intampla in fata sau in spate. Evitati si accidentele de la parcare, economisiti bani, montarea poate fi facuta si pe barele metalice, pe masinile industriale si utilitare. De asemenea, se indica si pozitia obstacolului fata de masina, exista avertizare continua in raport cu obstacolul cel mai apropiat de masina si statica sau dinamica. Senzorii de parcare se activeaza automat la introducerea schimbatorului de viteze pe revers, garantia oferita de magazinele online ajunge pana la 24 de luni. In acest fel puteti sa parcati in cel mai scurt timp, precizia parcarii este marita, aveti la dispozitie cele mai moderne tehnologii pentru finalizarea cu succes a acestei operatiuni.