firma-de-incredereCompaniile si firmele premiate cu certificatul „Firmă de Încredere” se caracterizează print-o reputatie impecabila in randul clientilor, partenerilor si contractorilor, prin serviciile excepţionale efectuate cu corectitudine. Cand obtii Certificatul de “Firma de Incredere” in afaceri stii ca esti incadrat in aceste norme, iar in mediul online firma ta nu are comentarii si recenzii negative.

Daca plecam de la cele spuse atunci când tratăm independent segmentul economiei numit marketing, rezultatele statistice sfidează logica dacă avem în vedere una dintre particularitătile esentiale ale acestuia- în marketingul online, rolul cheie este detinut de client, nu de catre intreprinderea producătoare. Pentru a creste gradul de control printr-o perspectiva mai clara asupra comportamentelor clientilor, majoritatea companiilor apelează la programe de cercetare a pieței. Centrului de Cercetare a Opiniilor Clienților CBOK va ofera aceasta cercetare pentru firma dumneavoastra in cadrul proiectului desfasurat la nivel european ‘Firma de Incredere”. Cei care vor sa sa aiba Certificatul “Firma de incredere” si sa se alature firmelor de elita din tara, trebuie sa apeleze la CBOK Bucuresti, Romania.
Un lucru binecunoscut printre profesionistii din orice domeniu este faptul ca evaluarea nu este o nota, ci un instrument care te ajută să progresezi. Instrumentul oferit de Centrul de Cercetare a opiniilor Clientilor CBOK este E-Card-ul, care va deveni propietatea dumneavoastra pentru totdeauna in cadrul site-ului www.firmadeincredere.ro.

E-Card-ul si Certificatul “Firma de Incredere” reprezinta o rampa de lansare in Business-ul dumneavoastra! Promovati-va online si afacerea va prospera!
Folositi-va de acest Certificat “Firma de Incredere” si veti vedea ca firmei dumneavoastra i-a fost necesar pentru a ca afacerile dumneavoastra sa creasca.