Daca ti-ai facut un cont pe un site de dating, atunci, cu siguranta, vei incepe sa primesti mesaje foarte curand. Insa, asteptarea ta nu ar trebui sa fie ca doar barbatii sa iti scrie, nu mai traim in epoca in care doar barbatii pot fi cei care initiaza o conversatie. Un site de matrimoniale, este unul pe care au cont mai multe femei singure Bucuresti, de aceea simte-te libera sa vezi ce barbati sunt inscrisi pe site, cine iti place, cu cine ai interese comune si daca gasesti pe cineva care ti-a trezit interesul, de ce sa nu ii scrii prima un mesaj?

Desigur, deoarece pe un site de matrimoniale sunt inregistrate multe femei singure Bucuresti, mai ales daca este un site cu o reputatie buna, atunci ar trebui sa stii ca si acolo, ca in viata de zi cu zi, trebuie sa ai initiativa. Niciodata nu poti sti cum se intorc lucrurile, sunt multe cupluri care s-au cunoscut pe un site de dating. Fiind multe femei singure care isi creeaza cont pe un site de matrimoniale, ar trebui sa ai grija nici sa nu exagerezi cu insistentele tale si sa fii prea presanta pentru un anumit barbat, chiar daca iti place mult.

Nu uita ca barbatii ar putea aprecia intiativa de a incepe prima o conversatie, mai ales din partea unui femei singure, dar dupa ce a inceput discutia, lasa-l pe el sa o conduca, el ar trebui sa fie cel care da dovada de initiativa pe viitor. Cu siguranta, vei avea si multe alte mesaje, recomandarea ar fi sa discuti doar cu barbatii care ti-au trezit, intr-adevar, interesul. Nu accepta mesaje de la barbati care nu te intereseaza si nici intr-un caz, nu continua sa discuti cu barbati care au un limbaj care te deranjeaza.