piese-audiCu toate ca numarul masinilor care circula pe soselele tarii noastre este in crestere si masinile aduse din strainatate, la mana a doua incep sa le inlocuiasca pe cele autohtone, multi soferi nu sunt inca dispusi sa cheltuiasca destul de mult pentru intretinerea lor. De aici si accidentele, schimbarea masinii la perioade scurte de timp, vanzarea ei la preturi derizorii pentru a recupera ce se mai poate din pretul dat initial. Multi soferi cumpara piese aftermaket sau chiar second hand in incercarea de a putea sa foloseasca in continuare masina fara probleme si sa nu fie nevoiti sa o dea.

Preturile sunt intr-adevar mai mici, dar riscurile nestiute la care se expun soferii fac ca o astfel de investitie sa nu merite. In primul rand nu exista siguranta la volan si asta e lucrul cel mai grav. Piesele de proasta calitate si mai ieftine sunt fabricate de producatori no name, din materiale cu performante slabe, se uzeaza rapid, unele nu se potrivesc perfect in mecanismul masinii, asa cum se intampla in cazul unor piese originale audi. Piesele originale sunt testate si omologate, sunt produse de cei care au realizat si masina, materialele din care sunt fabricate sunt rezistente la uzura si folosire intensa. Eficientizarea consumului de carburant si performantele superioare recomanda aceste piese originale audi pentru orice sofer care tine la autoturismul sau si vrea sa il poate utiliza vreme indelungata indiferent de cat de lungi sau scurte sunt drumurile pe care le va parcurge. Garantia pieselor originale este mai mare decat cea a pieselor second hand, piesele sunt noi, nu provin din dezmembrari sau de la companii producatoare care nu au cele mai bune linii de productie.

Pe de alta parte, piesele originale sunt mai scumpe, se gasesc mai greu, dar asta nu inseamna ca nu puteti avea parte de discounturi online si de reduceri substantiale daca le gasiti la promotii. Toate pisele originale sunt testate inainte de a fi date spre distributie, respecta cu rigurozitate toate standardele de calitate impuse, fiind simplu de montat si asigurand o exploatare fara probleme.